Jim Berg

1. Hur gammal är du?
32 år

2. Vad gör du till vardags mer än cyklar?
Inte så mycket mer.. Jobbar med att utbilda Spinning, RPM och BODYBALANCE instruktörer och att åka runt och hålla föreläsningar mot företag och gym samt hålla inspirationsklasser / presentera på konvent runt om i Norden. Plus diverse andra små projekt i mitt egna företag.

3. Vad är dina styrkor som cyklist?
Eftersom jag inte har så många så har jag fått bli JÄKLIGT bra på att positionera mig och sitta rätt – så får väl säga det..

4. Vad är den pinsammaste vurpa du gjort på cykel?
När jag efter en lugn och fin solskensrunda rullar nerför backen hemma, ser mina grannar komma gående, ska va lite cool & sätta mig upp och vinka och missbedömmer helt farten och riktning. Slutar med att jag drar rätt in i vägdelaren och går stenhårt i backen, rakt framför dem.. Cool kände jag mig..

5. Berätta något inte så många vet om dig, intressen, hang-ups eller liknande!
hmm… drömde i många år om att antingen öppna en zooaffär, eller en klädbutik. Har ett stort intresse för både djur och mode.

Martin Gotting

1. Hur gammal är du?
27 år

2. Vad gör du till vardags mer än cyklar?
Satsar parallellt med cyklingen på skidor och då främst långlopp. När jag inte tränar jobbar jag som vaktmästare på Ulricehamns Sparbank, och hemma på gården finns alltid något arbete att göra…

3. Vad är dina styrkor som cyklist?
Långa tävlingar, positionering och bra spurt.

4. Vad är den pinsammaste vurpa du gjort på cykel?
Minns för egen del ingen vurpa som varit pinsam utan tyvärr bara smärtsamma. Minns däremot en gång när min bror Mattias vurpade, vilket var pinsamt men roligt nu i efterhand. Det var för ett antal år sedan när jag, pappa och brorsan cyklade vår årliga fikarunda till fiket på Tabergs topp. Givetvis är det prestige att vara först upp, då var vi också rätt jämnstarka. Vi krigade sida vid sida uppför den tuffa stigningen, minns inte vem som var först till slut, men det var tajt ända upp på uteserveringen. Mattias som då var helt färdig, lyckades inte klicka ur foten ur pedalen utan välter omkull mitt bland bord och fikagäster… både en rolig och pinsam syn.

5. Berätta något inte så många vet om dig, intressen, hang-ups eller liknande!
Har motorsågskörkort och är bra på grönsaksodling.

Erik Karlsson Landen

Hannes Forsby