Om oss

Vilka är vi?

Vi är en nytänkande cykelklubb i Göteborg. Vi driver nationellt ledande elitlag och arrangerar evenemanget Göteborgsgirot med målsättningen att öka intresset för cykel.

Vi verkar för att öka intresset för cykling i Göteborg och Sverige. Fokus är att utveckla cyklingen genom ambassadörskap och starka team som med sina resultat inspirerar andra. Vi vill vara en plattform där människor kan utveckla sina drömmar kring cykling, både för individuella mål och gemenskap.

Hos oss är man cyklist, vi har medlemmar och elitcyklister inom många olika grenar, men främst aktiva inom landsväg och CX. Vi har även elitsatsning inom MTB.

Alla cykelintresserade är välkomna som medlem i Giro Cycle Club.

Vad kan vi erbjuda dig som cyklist?

Cykelintresset i Sverige växer men vi kände att det saknades en klubb för cyklister som vill satsa.
Vi vill skapa möjligheter för dig som är intresserad av cykel att dels träffa likasinnade, men också att få riktigt bra träning och sparring på träningsrundan.

Här kan du läsa mer om medlemsskap

Vad kan vi erbjuda dig som partner till klubben?

Vi vill skapa så mycket uppmärksamhet som möjligt genom att vara en av landets främsta aktörer inom cykling. Detta gör vi genom vår verksamhet, i våra kanaler och genom att skapa resultat där elitlagen är i Sverigetoppen samt syns på evenemang, även ibland internationellt. Som partner erbjuder vi er att synas och verka med oss i dessa sammanhang.

Vår målsättning är att ni som partner ska uppfattas som en avgörande faktor för dem resultat vi skapar. Så hoppas vi stärka och skapa intresse för ert varumärke.

Göteborgsgirot
Som partner har ni möjlighet till förmånliga paket för att synas med klubben i eventbyn, eller paket med ytterligare exponering genom Göteborgsgirots kanaler och inbjudan på träffar med nätverket. Vi kan också erbjuda paket med startplatser. Läs mer om Göteborgsgirot här

Vad kan vi erbjuda ditt företag?

Vi hoppas att du som företagare ser fördelarna med att ha oss som ambassadörer nära till hands och vi kan hjälpa till att styra upp ledarledda träningspass. Vi kan också komma ut till ert företag och hålla en föreläsning om träning, kost och hälsa.

 

För mer info och frågor gällande partnerskap, kontakta oss via fliken Kontakt.